AdBlue toebehoren & benodigdheden


Agri AdBlue is totaal leverancier op het gebied van AdBlue toebehoren. Hieronder een kleine selectie van ons assortiment.

 

Handpomp

AdBlue rotatiepomp 38 liter/ 100 omwentelingen
Omschrijving
Speciaal voor gebruik met AdBlue. Complete set met handpomp, aanzuigbuis 56x4mm (grove draad) en vat adapter, 2,5m slang met RVS spout

Trolleykit


Solide metalen trolley bestemd voor 60 en 200 liter vaten Adblue. Met voorziening om Piusipomp te monteren. Verrijdbaar systeem.

Suzzarablue Side Pro SB325


Complete set met ophangunit met AdBlue pomp, flowmeter, 1,5m aanvoerslang, 6 meter vulslang, SB325 RVS automatisch vulpistool met break-away spout (wel automatische afslag), CDS aansluiting. Optioneel verkrijgbaar: trolley voor vaten, aanzuigbuis met 56x4mm of 2inch BSP aansluiting.
 

Delphin PRO 230V


PIUSI DELPHIN PRO is een automatisch gesloten vulsysteem en speciaal gemaakt voor in werkplaatsen. Met 1 druk op de knop wordt de AdBlue tank afgevuld en zonder morsen. DELPHIN PRO heeft een verrijdbaar trolley systeem en is geschikt voor 60 en 200l vaten. Het unieke vulsysteem voorkomt lekken en morsen en ontlucht de tank tijdens vullen. De gepatenteerde spout is zelf-reinigend. De display is voorzien van een digitaal afleesbare meter en toont de afgegeven liters. De DELPHIN wordt compleet geleverd met electrische pomp, vulslang met AdBlue tankaansluiting, afleesbaar display, aanzuigbuis t.b.v. 60 of 200l vat en SEC koppeling voor CDS-koppelsysteem. Gebruiksaanwijzing: Sluit de slang aan op de tankaansluiting van de auto. Aan de zijkant van het apparaat kan de gewenste afgifte (L/min.) met de handle ingesteld worden. Zet het apparaat aan en de AdBlue tank wordt automatisch gevuld tot deze vol is.. De retourleiding voorkomt overvullen van de tank. De afgifte van AdBlue is regelbaar tussen 3 en 11 liter/min

Heeft u andere wensen, laat het ons weten!